MYYNNISSÄ       MYYMÄSSÄ       PALVELU&HINTA       YHTEYDENOTTO

MYYMÄSSÄ NYT ASUNTOA ?

 

ASUNNON ARVIOINTI

Ammattilaisen tekemä asunnon ilmainen hinta-arvio asunnostasi voi olla hyvinkin tarkka, vaikka arvio onkin. Arviointi edellyttää usein välittäjän käyntiä kotonasi, jolloin saat meiltä arviokäynnillä maksuttoman arvion  kauppahinnasta ja samalla paljon muuta ajankohtaista tietoa asuntomarkkinasta. 
Realistisen tietyn arvioitavan asunnon hinta-arvion perusta on sijainnin lisäksi lähinnä viiden vaikuttavan
asian kooste:

1. Asunnon tosiasiallinen kunto
2. Taloyhtiön kunto/remonttitarve
3. Sijainti, kerros, näköala ym. seikat
4. Toteutuneet kauppahinnat alueella
5. Asuinalueen ja talon myynnissä olevat
 

Arviointi voi olla näiden huomioitavien asioiden vuoksi todella yksilöllisen tarkka, kauppatilaston tarkastus ei riitä vaan yksilöllisempää tietoa tarvitaan yhä enemmän.

Klikkaa Asuntoarvioon ja lähetä yhteydenottopyyntö käynnille:

ASUNTOARVIO   

Toimimme alueilla Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula.

ASUNNON MYYNTI

Itse asunnon myynti on muutakin kuin ilmoituksien esittely nettisivustoilla tai mielikuvan markkinointia. Onnistuneessa asuntokaupassa on hyvin sitoutunut ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä ja monet asiat sopivasti "loksahtavat kohdalleen". Ostajille oikean hinnan lisäksi heille muita tärkeitä asioita ovat mm. vapautumisaika (pitkä aika saattaa olla hidaste) ja usein asunnon remontintarve - puhumatta taloyhtiön remontointitarpeista. 
Myyntiprosessi vaatii usein melko nopean ja oikean informaation toimitusta ostajille sekä asuntokaupan asiantuntemusta ja laajaa tietämystä mm. taloyhtiön korjauksiin liittyvistä asioista ja niiden kustannuksista. Asunnossa tehdyn laadukkaan remontin merkitys on suuri jos tyyli sopii ostajalle, toisaalta sen ylihinnoittelu saattaa karkottaa potentiaalisen ostajan hyvin nopeasti.

 

ASUNNON HINTA

Huoneistomaan välitys perustuu vankasti siihen, että asiakkaana saat parhaan markkinahinnan asunnosta. 
Myyntihinta heti markkinatilannetta vastaavaksi ! Liian optimistinen hintatavoite johtaa usein pitkittyneeseen myyntiin tai ainakin suuriin pettymyksiin. Myyntiajan pidennys ei yleensä koskaan paranna tilannetta eli asunnosta saatavaa nettohintaa. Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää realistisen hinnoittelun merkitys.

 
MARKKINANÄKYVYYS

Sovitussa laajuudessa näkyvyys on parhaissa alan kohdemarkkinointimedioissa, Etuovi.com ja Oikotie.fi sivustot ovat asunnon välittäjän ja ostajien tärkeimmät  ja monesti ensisijaiset kontaktipaikat, myös kohteen mukaan vaikka Tori- ja Facebook -markkinointi oivana näkyvyyslisänä eri kohderyhmille hyvä ottaa mukaan.
Esittelyissä syntyy jatkuvasti lukuisia asiakaskontakteja, jotka etsivät asuntoa, toiset aktiivisemmin toiset eivät. Kun "se oikea" tulee kohdalle tai ostajan asiat ovat ok, asia saattaa edetä nopeasti asunnon myynnin kanssa.
 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ
Huoneistomaa Oy LKV on jo 15 vuoden kokemuksella pääkaupunkialueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Klaukkala, Kerava, Tuusula) toiminut kiinteistönvälittäjäyritys. Palvelemme asunnon myyjiä luottamuksellisesti
ja henkilökohtaisesti
.


Palvelumme kattavat asumiseen tarvittavat kohteet
- asuinhuoneistot, omakotitalot ja kiinteistöt - ja näihin liittyen arviointi, myyntivälitys, vuokraus ja neuvomme näissä asioissa asiakkaan tarpeen mukaan.
Hoidamme kaiken tarvittavan ensikäynnistä kaupantekoon asti.
Yhteistyöterveisin


Kai Lindberg
Kiinteistönvälittäjä, LKV 
Puh  045 I23 9700
 
MYYTYJÄ KOHTEITA  

Välitämme pääkaupunkialueella erilaisia koteja ja myyneet eri asuinalueilla mm. seuraavien osoitteiden huoneistoja:

MYYTYJÄ ►

 

 

MYYNNISSÄ       MYYMÄSSÄ       PALVELU&HINTA       YHTEYDENOTTO


© HUONEISTOMAA  Oy  LKV   KIINTEISTÖNVÄLITYS
    info@ huoneistomaa.fi        Puhelin   045 I23 9700
Männiköntie 27 Vantaa          Kotipaikka Helsinki