TARJOUS

 OSTAMASSA    MYYMÄSSÄ INFO  PALVELU&HINTA      YHTEYDENOTTO

  HUONEISTOMAA  OY  LKV

 

  ALUEESI KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ 

Huoneistomaa Oy LKV on pitkään pääkaupunkialueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Klaukkala, Kerava, Tuusula) toiminut kiinteistönvälittäjäyritys.

Palvelumme kattavat  asumisen kohteet - asuinhuoneistot, omakotitalot ja kiinteistöt - ja näihin liittyen arviointi, myyntivälitys ja vuokraus ja neuvomme kaikissa asioissa asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelemme asunnon myyjiä ja ostajia luottamuksellisesti ja henkilökohtaisesti !

Myyntikohteemme ovat ehkä keskimäärin enemmän ammatillista osaamista vaativia kohteita ikänsä ja kokonsa puolesta. Lähestyvä talon putkiremontti tai muu ostajia suuresti mietityttävä asia saattaa erityisesti isommissa perheasunnoissa vaatia huikeasti enemmän työtä kuin Punavuoren yksiö.

 

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ

 


Huoneistomaa Oy LKV on itsenäisesti pääkaupunkialueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Klaukkala, Kerava, Tuusula) toimiva laillistettu kiinteistönvälittäjä, joka toimii kaikissa asioissa riippumattomasti ilman kytköksiä tai yhteyksiä tarjoamalla muita palveluja kuin välityspalvelua myyjälle tai ostajalle. Emme suosi mitään pankkia, kuntokartoittajaa, remontoijaa koska ne kaikki kannattaa aina vapaasti kilpailuttaa.

Hoidamme kaiken tarvittavan ensikäynnistä kaupanteon jälkihoitoon asti.

   

 

PALVELUKSESSANNE !


Yhteydenotto puhelimitse, soittamalla tai tekstarina, sähköpostilla tai klikkaa alta:

        OTA YHTEYTTÄ
         

Asiakaspalvelu  045 123 9700
 

info(at)huoneistomaa.fi 

 


Kai Lindberg

Kiinteistönvälittäjä
LKV  LVV  ETM  

Puh  045 I23 50 I0

Huoneistomaa Oy LKV
Männiköntie, Vantaa

Kotipaikka Helsinki
 

   

MYYTYJÄ KOHTEITA

 


Välitämme pääkaupunkialueella erilaisia koteja ja olemme myyneet eri asuinalueilla mm. seuraavien osoitteiden huoneistoja:
 

MYYTYJÄ ►

   

OSTAMASSA      MYYMÄSSÄ  INFO  PALVELU&HINTA       YHTEYDENOTTO


© HUONEISTOMAA  Oy  LKV   KIINTEISTÖNVÄLITYS
    info@ huoneistomaa.fi         SOITA    045 I23 9700