KOTIKÄYNTI

MYYNNISSÄ      MYYMÄSSÄ  INFO  PALVELU&HINTA       YHTEYDENOTTO

MYYMÄSSÄ NYT ASUNTOA ?

 

   ASUNTOSI ARVO    

Usein tärkeimmän omaisuuden, oman kodin arvoa on vaikea arvioida realistisesti. Olet kenties asunut kodissasi jo pitkään, etkä ole  seurannut asuntomarkkinan kehitystä ja ehkä tunnearvotekijät voivat vaikuttaa käsitykseen asunnon arvosta.

Ammattilaisen tekemä asunnon ilmainen hinta-arvio asunnostasi voi olla hyvinkin tarkka, vaikka arvio onkin. Arviointi edellyttää usein välittäjän käyntiä kotonasi, jolloin saat meiltä arviokäynnillä maksuttoman arvion kauppahinnasta ja samalla paljon muuta ajankohtaista tietoa asuntomarkkinasta. 

Klikkaa Asuntoarvioon ja lähetä meille yhteydenotto:

ASUNTOARVIO ►


 

ASUNNON ARVIOINTI

 

Realistisen tietyn arvioitavan asunnon hinta- arvion perusta on sijainnin lisäksi lähinnä viiden vaikuttavan asian kooste:
  1. Toteutuneet kauppahinnat alueella
  2. Asunnon tosiasiallinen kunto
  3. Taloyhtiön kunto/remonttitarve
  4. Asuinalueen ja talon myynnissä olevat
  5. Sijainti, kerros, näköala ym. seikat

Arviointi voi  olla näiden huomioitavien asioiden vuoksi todella yksilöllisen tarkka, pelkkä kauppatilaston tarkastus ei  nyky päivänä riitä vaan yksilöllisempää tietoa tarvitaan yhä enemmän.

Aloita asuntosi myynti  ilmaisella arvioinnilla. Soita   045 I23 50I0  tai lähetä yhteydenotto täytettynä. Toimimme alueilla Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Tuusula ja Klaukkala.

 

 

ASUNNON MYYNTI


ASUNTOSI MYYNTIIN

Asunnot menevät siis kaupaksi riippuen koosta, sijainnista, asunnon ja taloyhtiön kunnosta, hinnasta ja markkinatilanteesta.
Huoneistomaa LKV myy markkinahetkeen oikein hinnoitellun asuntosi luotettavasti ja kohtuullisen nopeasti sekä vaivattomasti.

VAIKUTTAA MYÖS

 Itse asunnon myynti on muutakin kuin ilmoituksien esittely sivustoilla tai mielikuvan markkinointia. Onnistuneen asuntokaupan  on asiaan sitoutunut kiinteistönvälittäjä ja että monet asiat ns. loksahtavat kohdalleen. Ostajille oikean hinnan lisäksi heille muita tärkeitä asioita ovat mm. vapautumisaika (pitkä aika saattaa olla kaupan este) tai kaupantekoketjun toimivuus. 
Myyntiprosessi vaatii yhä enemmän asuntokaupan asiantuntemusta ja laajaa tietämystä mm. talojen korjauksiin liittyvistä asioista. Asunnossa tehtyjen laadukkaiden remonttien merkitys suuri, toisaalta niiden ylihinnoittelu saattaa karkottaa ostajia.
 

ASUNNON HINTA

 

Huoneistomaan välitys perustuu vankasti siihen, että asiakkaanamme saat aina parhaan markkinahinnan asunnostasi.
Myyntihinta heti alkuun mahdollisimman realistiseksi markkinatilannetta vastaavaksi !
Myyntiajan pidentyminen ei yleensä paranna tilannetta eli asunnosta saatavaa hintaa. Tämän vuoksi on tärkeää ymmärtää oikean, realistisen hinnoittelun merkitys.

 

MARKKINANÄKYVYYS


Sovitussa laajuudessa näkyvyys parhaissa kohdemarkkinointimedioissa. Etuovi.com ja lisänä Oikotie.fi sivustot ovat asunnon välittäjän ja ostajien tärkeimmät  ja lähes aina ensisijaiset kontaktipaikat, lisäksi myös kohteen mukaan Tori- ja Facebook -markkinointi laajentamaan näkyvyyttä eri kohderyhmille.
Esittelyissä syntyy jatkuvasti lukuisia asiakaskontakteja, jotka etsivät asuntoa, toiset aktiivisemmin toiset passiivisemmin.  Kun "se oikea" tulee kohdalle, asiat saattaa edetä nopeasti pitkäaikaiseen suhteeseen uuden asunnon kanssa
 

MYYTYJÄ KOHTEITA

. . . JA LISÄÄ OTETAAN MYYNTIIN !


Välitämme pääkaupunkialueella erilaisia koteja ja olemme myyneet eri asuinalueilla mm. seuraavien osoitteiden huoneistoja:
 

 MYYTYJÄ ►

   

MYYNNISSÄ      MYYMÄSSÄ  INFO  PALVELU&HINTA       YHTEYDENOTTO


© HUONEISTOMAA  Oy  LKV   KIINTEISTÖNVÄLITYS
    info@ huoneistomaa.fi         SOITA    045 I23 9700